The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

Ha valaki olyan hotelt keres Budapesten, amely nyugodt környezetben fekszik, de ennek ellenére a belvárostól nem mesze található, annak tudjuk ajánlani a The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels-t****.
The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

A szállodával gyorsan képbe lehet kerülni azzal, ha meghatározzuk a helyét: a Széll Kálmán tértől mindössze tíz percre található, a megközelítése lehetséges autóval és tömegközlekedéssel is. Ez a hotel legfőbb ismérve.

A szálloda néhány szobájának az ismertetése előtt érdemes körbe járni, hogy mi tartozik bele a szobák általános felszereltségébe: az ingyenes wifi és a légkondicionálás természetes. A hordozható számítógépet vagy más értéket el lehet zárni a szobában található szoba széfben, így az mindig biztonságban lesz. A 24 órás recepció pedig abban segít, hogy ott kérhető az ébresztő szolgálat, amely záloga a biztos ébredésnek. A lapos és okos televízió - a számtalan programmal - szintén a standard szoba felszerelés részét képezi, akár az igényes fürdőszoba.

Szobákból természetesen több fajta érhető el, kezdjük azzal, amely a csúcson helyezkedik el, ez pedig a Homoky Suite. Itt is dupla ágy segít a pihenésben, az egyik eltérés a megszokott szobáktól a méret: itt már 45 négyzetméternyi tere van a vendégeknek. A kertre nyíló kilátás mellett extra ”felszerelés” az erkély, ez az amiért érdemes ezt a lakrészt igénybe venni. Itt elkölteni a reggelit vagy teázni egyet, remek élmény. Ennek a szobának a felszereltségét képezi még a kávégép és a minibár is. 

Egy szinttel lentebb található a Prémium dupla szoba, ahol a dupla ágy mellé be lett állítva egy kinyitható kanapé, amelyen kényelmesen elfér egy felnőtt vagy két gyermek. Ennek a szobának fontos része még a pazar kilátás a három hektáros kertre, ahol elhelyezkedik a nyári lak is, amely különféle rendezvényeknek ad helyet.

Az alapszobák mérete 24-25 négyzetméter között változik, az említett dupla ágy is minden szoba része. A szobák pontos leírásába nem mélyülünk el jobban, mert összesen kilenc fajta található belőlük… Így mindenki megtalálja az ízléséhez és a pénztárcájához illőt.

Aki nem csak a szálló mögött lévő nyugodt parkban szeretne lazítani vagy sportolni, az a beltérben talál fitnesz termet is. Ha valaki wellness programra vágyik, az sem csalódhat: a jakuzzi mellett, a beltéri medencében lehet kipihenni a tárgyalások, az utazás vagy a városnézés fáradalmait. A felfrissülésben segítenek a különféle masszázsok és a szauna.

Naponta három étkezést biztosít az Etalon étterem, amely a klasszikus büfé reggelivel nyitja a napot. Az ebéd és a vacsora a magyar és a nemzetközi konyha legjobb fogásaiból áll össze. Az étterem által kínált étlapról (a'la carte) lehet választani ebédnél és vacsoránál is.

Árak és szállásfoglalás itt.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An - Vietnám, luxushotel, a világ legjobb hotelei közt

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** - Vietnám az új Thaiföld?

A turisták kezdik felfedezni Vietnámot. Lehet, hogy Vietnám lesz az új Thaiföld?

Ahol minden pillanat a vendégről szól -  Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz szállodájában

Ahol minden pillanat a vendégről szól - Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája az elegáns Lotus Therme Hotel & Spa, ahol biztos, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatunk.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** – Szállás ajánlat Lisszabonban

Ha Portugália fővárosában keres szállást, tudunk egy jót ajánlani. Ez nem más, mint az LX Boutique Hotel**** Lisszabonban.