The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

Ha valaki olyan hotelt keres Budapesten, amely nyugodt környezetben fekszik, de ennek ellenére a belvárostól nem mesze található, annak tudjuk ajánlani a The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels-t****.
The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

A szállodával gyorsan képbe lehet kerülni azzal, ha meghatározzuk a helyét: a Széll Kálmán tértől mindössze tíz percre található, a megközelítése lehetséges autóval és tömegközlekedéssel is. Ez a hotel legfőbb ismérve.

A szálloda néhány szobájának az ismertetése előtt érdemes körbe járni, hogy mi tartozik bele a szobák általános felszereltségébe: az ingyenes wifi és a légkondicionálás természetes. A hordozható számítógépet vagy más értéket el lehet zárni a szobában található szoba széfben, így az mindig biztonságban lesz. A 24 órás recepció pedig abban segít, hogy ott kérhető az ébresztő szolgálat, amely záloga a biztos ébredésnek. A lapos és okos televízió - a számtalan programmal - szintén a standard szoba felszerelés részét képezi, akár az igényes fürdőszoba.

Szobákból természetesen több fajta érhető el, kezdjük azzal, amely a csúcson helyezkedik el, ez pedig a Homoky Suite. Itt is dupla ágy segít a pihenésben, az egyik eltérés a megszokott szobáktól a méret: itt már 45 négyzetméternyi tere van a vendégeknek. A kertre nyíló kilátás mellett extra ”felszerelés” az erkély, ez az amiért érdemes ezt a lakrészt igénybe venni. Itt elkölteni a reggelit vagy teázni egyet, remek élmény. Ennek a szobának a felszereltségét képezi még a kávégép és a minibár is. 

Egy szinttel lentebb található a Prémium dupla szoba, ahol a dupla ágy mellé be lett állítva egy kinyitható kanapé, amelyen kényelmesen elfér egy felnőtt vagy két gyermek. Ennek a szobának fontos része még a pazar kilátás a három hektáros kertre, ahol elhelyezkedik a nyári lak is, amely különféle rendezvényeknek ad helyet.

Az alapszobák mérete 24-25 négyzetméter között változik, az említett dupla ágy is minden szoba része. A szobák pontos leírásába nem mélyülünk el jobban, mert összesen kilenc fajta található belőlük… Így mindenki megtalálja az ízléséhez és a pénztárcájához illőt.

Aki nem csak a szálló mögött lévő nyugodt parkban szeretne lazítani vagy sportolni, az a beltérben talál fitnesz termet is. Ha valaki wellness programra vágyik, az sem csalódhat: a jakuzzi mellett, a beltéri medencében lehet kipihenni a tárgyalások, az utazás vagy a városnézés fáradalmait. A felfrissülésben segítenek a különféle masszázsok és a szauna.

Naponta három étkezést biztosít az Etalon étterem, amely a klasszikus büfé reggelivel nyitja a napot. Az ebéd és a vacsora a magyar és a nemzetközi konyha legjobb fogásaiból áll össze. Az étterem által kínált étlapról (a'la carte) lehet választani ebédnél és vacsoránál is.

Árak és szállásfoglalás itt.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Ahol minden pillanat a vendégről szól -  Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz szállodájában

Ahol minden pillanat a vendégről szól - Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája az elegáns Lotus Therme Hotel & Spa, ahol biztos, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatunk.

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** – Szállás ajánlat Lisszabonban

Ha Portugália fővárosában keres szállást, tudunk egy jót ajánlani. Ez nem más, mint az LX Boutique Hotel**** Lisszabonban.