Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** - Vietnám az új Thaiföld?

A jelek szerint a turisták kezdik felfedezni Vietnámot, ha így halad, akkor Vietnám lesz az új Thaiföld. Remek úti célt tudunk ajánlani, remek szállodával!
Four Seasons The Nam Hai, Hoi An - Vietnám, luxushotel, a világ legjobb hotelei közt

Mielőtt a sokáig francia befolyás alatt lévő, ma is szocialista országként működő Vietnámról ejtenénk pár szót, szerencsés dolog a szállást megnézni. A szálláshelyekből, a kínálat felső részéből mutatunk mintát, ami a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An *****. Az öt csillag és a Four Seasons neve elég jól cseng, a hotel hozza azt a színvonalat, amelyet elvárunk tőle. Jó tudni, hogy hogy az ország középső részén fekvő Hoi An nagyon népszerű a turisták körében, a fő vonzerőt az óváros jelenti. Amiről annyit kell tudni, hogy belépő jeggyel lehet csak látogatni, de a jegyet csak bizonyos épületekben, múzeumokban kérik. Az autók, buszok közlekedése tiltott ezen a területen, de időnként még a robogóknak is megálljt parancsolnak. Így a zsúfolt utcákon marad a gyaloglás és a kerékpározás.

Az UNESCO világ örökségek közé sorolt óváros azzal érdemelte ki a besorolást, hogy közel 800, különleges, egyedi stílusú régi épülettel rendelkezik. Ezeknek egy töredéke látogatható belülről, az óváros vonzerejét az egyedi stílus adja, amit az 1800-as évek végén indult francia uralom, a kínai behatás és a vietnámi hagyományok keveredése okoz. Ez a hármas ad egy igen különleges atmoszférát a városnak, és ez hozza létre a nagy vonzerőt.

Ebbe a környezetben furán mutatna egy csili-villi üvegpalota, azaz egy nyugati mintára épült szálloda. Ez helyett, a helyi viszonyokhoz és a környezetbe jól illő ötcsillagos hotel született, a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An *****.

A több étteremmel, bárral, konditeremmel, komoly wellness részleggel rendelkező komplexumban néhány meglepő dologgal is találkozni. Egyik a család és a gyermek centrikusság, ez olyan apróságokban is megnyilvánul, mint a gyermek medence. A gyerek klub segít lefoglalni a gyermekeket, a szakképzett személyzet is a vendégek segítségére van, mert kilenc nyelven beszélnek.

A Four Seasons The Nam Hai, Hoi An-nak ***** jó a megközelíthetősége, mert Hoi An városától mindössze tíz percre található, ha a repteret nézzük, akkor félóra autóútra található a Danang-i Nemzetközi Repülőtértől.

Ahogy korábban már lett említve, a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An ***** más, mint a felénk megszokott szállodák, mert különböző méretű házakban, villákban helyezik el a vendégeket. A csúcsot az 520 négyzetméteres, tengerparti kilátással és direkt tengerparti kijárattal rendelkező villa jelenti, a méret sokat elmond a saját komornyikkal is rendelkező villáról.

Ez jelenti a csúcsot, aki kisebb családdal vagy baráti társasággal érkezik, annak elég a 400, a 250, 108 és a belépő szintet jelentő 80 négyzetméteres ház is. Az ingyenes wifi, a Bose hangrendszer, a privát kert, a kertben elhelyezett esővízzel működő zuhany, a gardrób, mind a házak ”alapfelszereltségébe” tartozik.

További vietnámi szállásokat itt talál!

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** – Szállás ajánlat Lisszabonban

Ha Portugália fővárosában keres szállást, tudunk egy jót ajánlani. Ez nem más, mint az LX Boutique Hotel**** Lisszabonban.

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An - Vietnám, luxushotel, a világ legjobb hotelei közt

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** - Vietnám az új Thaiföld?

A turisták kezdik felfedezni Vietnámot. Lehet, hogy Vietnám lesz az új Thaiföld?