Six Senses Ninh Van Bay***** - Tájak, városok, szállások

Az utóbbi időben az úti célok között egyre nagyobb sláger Vietnám. A hajdani baráti ország mára a turisták barátjává vált: mutatunk egy várost és egy remek szállást!
Six Senses Ninh Van Bay***** - vietnámi hotel, a legszebbek közül - vietnámi nyaralás

Távol-kelti ország elég furcsán maradt meg az emberek emlékezetében: leginkább a sokáig elhúzódó (1955-1975) vietnámi háború ”dobta be” Vietnám nevét a köztudatba. Igazából a vérontásról szóló filmek égették bele az emberekbe az ország nevét, például az egyik legjobb háború ellenes film, az Apokalipszis most. Az Oscar díjat nyert mozi remekül bemutatta a háború értelmetlenségét.

Milyen érdekes azt élet: pár éve amerikai segítséggel, amerikai módszerrel méregtelenítik a helyi lakosokat, akiknek az életét nagyban megkeserítették és megnyomorították a jenkik által használt lombtalanító és más, a háborúban használt vegyszerek.

A Six Senses Ninh Van Bay***** bemutatása remekül köthető az előbbi gondolathoz, ugyanis a Nha Trang város melletti ötcsillagos szálloda egyik profilja a nyaralás, fürdőzés mellett a testi egészség feljavítása vagy szinten tartása. Ennek egyik módja, ha méregtelenítünk. Ebben is segítséget tud nyújtani a Six Senses Ninh Van Bay *****, ugyanis testre szabott, személyre szóló méregtelenítés is megtalálható az általuk kínált programok között.

A szálloda természetesen más stílusban épült, mert a természet lágy ölén, a pálmafák között, a viszonylag érintetlen tengerparti részen nem lehet üvegpalotát építeni. Ezért a távol-keleten megszokott, kisebb méretű villákat alkalmazták.

A házakban hifi rendszert helyeztek el, a lapos televízió, ingyenes wifi jár még a szálláshoz és a ma már kissé idejét múltnak nevezhető DVD lejátszó. A kertre nyíló teraszt és a napozó teraszt is igénybe lehet venni.

A rendkívül erős wellness részlegről most csak távirati stílusban ejtünk szót, ez az, ahol számtalan masszázs, a korábban említett méregtelenítés és az igazi egészség fanatikusoknak való oxigén terápia is elérhető.

A világ minden tájáról érkező turistáknak nem lehet panaszuk a helyre, mert négy étterem kínálatából tudnak választani. Aki bor rajongó, annak is tudnak különlegességeket mutatni, mert a Six Senses Ninh Van Bay ***** területén kialakítottak boros pincét, egy barlangban…

A svédasztalos reggelit igazán fel tudja dobni a vacsora, amely a legkorszerűbb konyhatechnikai módszerrel, fúzióval készül. Ez mellett a helyi különlegességek is elérhetők. Ezt a Dining by the Bay étterem kínálja.

A Six Senses Ninh Van Bay-nek***** saját medencéje van, és a szállótól húsz perces hajóútra található a legközelebbi nagyobb város, Nha Trang. Ahol be lehet szerezni azokat az ajándéktárgyakat, amelyeket a hotel boltjában nem lehet megvenni.

További vietnámi szállások közt itt kereshetsz.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Six Senses Ninh Van Bay***** - vietnámi hotel, a legszebbek közül - vietnámi nyaralás

Six Senses Ninh Van Bay***** - Tájak, városok, szállások

Bemutatjuk a vietnámi Six Senses Ninh Van Bay***** Hotelt.

Six Sense Laamu Resort - Maldív-szigeteki hotel

Six Sense Laamu Resort - Maldív-szigeteki hotel

A magyarok körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Maldív-szigetek.

A világ leggyönyörűbb tengerpartjai

Íme a világ 10 legszebb strandja

A legszebb strandokat mutatjuk be, amelyeket a Tripadvisor gyűjtött össze.