Vital Hotel Nautis ****superior – A konferenciák és bemutatók helye

Amikor bemutatóknak és konferenciáknak keres helyet valaki, akkor bátran vegye számításba a Vital Hotel Nautis ****superiort.
Vital Hotel Nautis ****superior

Kezdjünk a Vital Hotel Nautis ****superior elhelyezkedésével, amely a Velencei tó partján található, pontosabban Gárdonyban, a tó ”fővárosában”. Ez mutatja, hogy nagyon jó az M7-es autópálya közelében lévő hotel megközelítése.

A Vital Hotel Nautis ****superior számos lehetőséget kínál cégeknek, társaságoknak, hogy ott tartsák a konferenciáikat, céges összetartásaikat és bulijaikat. A hely egyébként teljesen ideális esküvők, baráti összejövetelek, leánybúcsúk és más rendezvények tartására is. Ennek oka, hogy teljes körű kiszolgálást tudnak nyújtani: tehát nem csak a konferenciának, rendezvényeknek tudnak helyet adni, hanem a 81 szobában el is tudják helyezni a részvevőket. A szabadidőben pedig ott a zárt és szabadtéri medencékkel is rendelkező wellness részleg, a számos szauna és a masszázs kezelések. A Vital Hotel Nautis ****superior ezen részeiben le lehet vezetni a feszültséget és a konferenciázás fáradalmait.

A következőképpen néz ki a Vital Hotel Nautis ****superior terem kínálata. A legnagyobb helység a Nautis, amely 240 négyzetméteres, ebben 250 fő tud ülve helyet foglalni, ha álló fogadásban gondolkodik valaki, akkor plusz ötven fő fér be.

A Nautis a különféle asztal és szék elrendezésekkel 150, 160, 64 és 70 főt tud befogadni, a terem plusz pontjai közé tartozik, hogy közvetlen kijárattal rendelkezik a szabadba.

A másik előnye, hogy nem messze található tőle a szivar szoba, ahol a szüneteket pöfékelve lehet eltölteni. A Nautis előnye még, hogy hangszigetelt mobil falakkal, különféle méretű részekre lehet felosztani. Így jöhet létre a Nautis I és a Nautis II. A terem 3,3 méteres belmagasságnak és a széles ajtóknak köszönhetően jól elférnek autók vagy más, testesebb gépek is.

Egy mérettel kisebb terem a Naszád, amely 110 négyzetméteres, ez is két részre osztható. A padlózata parketta, így lehet benne vacsorákat és más étkezéseket tartani. A befogadóképessége a következőképpen alakul: állófogadás esetén 120 fő fér el kényelmesen. A különféle formájú szék és asztal elrendezésekkel 70, 60 30 és 32 személyt tudnak elhelyezni.

Aki igazán el akar különülni a többiektől, annak a Karavella ajánlható. Ez a terem a Vital Hotel Nautis ****superior negyedik emeletén található, ez az a szint, amelyen elhelyezkedik két luxus lakosztály is. A szomszédos tárgyalóban lehet az előkészületeket megejteni, a Karavelle egyik fala végig üveg, ha igény mutatkozik rá, akkor el lehet sötétíteni, ráadásnak ott a két terasz, ahol remek a kilátás és jó a levegő.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.

Vital Hotel Nautis ****superior

Vital Hotel Nautis ****superior – A konferenciák és bemutatók helye

A Vital Hotel Nautis ****superior, a Velencei tó partján található, pontosabban Gárdonyban.

Grand Park Hotel Rovinj***** Horvátország

Grand Park Hotel Rovinj***** - A wellness és a fürdőzés paradicsoma

Aki szereti a wellness-t és imád fürdőzni, a Grand Park Hotel Rovinj***** - ban a helye.