Ne hagyjuk az utolsó pillanatra! - Időben válasszunk tábort nyárra

Időben érdemes elgondolkodni, melyik nyári táborban menjen a gyerek a 2023-as nyári szünetben.
Nyári tábor 2024, gyerektábor 2024 - ottalvós tábor, bentlakós tábor

Véget ért a vakáció, elkezdődött az iskola és a tanulás. A jövő nyár még távolinak tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést, érdemes már most elkezdeni gondolkodni azon, hol töltse gyermekünk a következő nyarat, milyen táborba menjen. Szerencsére bőséges kínálat áll rendelkezésünkre.

Azoknak a szülőknek, akik minden nyáron táborba íratják gyermeküket, bizonyára már megvannak a bevált, megbízható helyeik. Néha azonban nem árt, ha ismeretlen vizekre evezünk, és valami mást, a lurkónak esetleg még inkább tetsző elfoglaltságot keresünk.

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust szervez, ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi tevékenység, kalandok, bulik és többek között vitacsoportok is szerveződnek. Az interaktív programok alkalmával minden diák barátokra lelhet, és megtalálhatja a legszimpatikusabb elfoglaltságokat. A turnusokat hozzáértő, gyerekszerető pedagógusok vezetik, akiknek koordinátorok, animátorok segítik a munkájukat.

Az egyik legüdébb színfolt a palettán a magyartábor, amely külföldieket vár. A magyarul nem tudó külhoni vagy külföldről vendégségbe érkező táborozók számára ez tökéletes választás lehet, hiszen itt a magyar nyelv mellett egyéb hasznos tudást is szerezhetnek, miközben nemzetek közötti barátságok születhetnek.

A lehetőségek száma szinte végtelen, ezért – hogy ne kelljen majd kapkodni – érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű gyermektáborok szerepelnek az állandóan megújuló és a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. Emellett természetesen még számos szempontot kell mérlegelni. Beszéljük meg a csemeténkkel, hogy neki milyen elképzelései vannak, majd közösen hozzunk döntést.

Jó tehát már hónapokkal előre tájékozódni, feltérképezni a lehetőségeket és elgondolkodni a következő nyáron, hiszen a lurkó is jobban fogja érezni magát, és megnyugtató is számára, ha időben rákészülhet a programokra.

A szülők pedig menjenek el a tábor alatt egy wellness nyaralásra.

Kapcsolódó cikkek

Ahol minden pillanat a vendégről szól -  Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz szállodájában

Ahol minden pillanat a vendégről szól - Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája az elegáns Lotus Therme Hotel & Spa, ahol biztos, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatunk.

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An - Vietnám, luxushotel, a világ legjobb hotelei közt

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** - Vietnám az új Thaiföld?

A turisták kezdik felfedezni Vietnámot. Lehet, hogy Vietnám lesz az új Thaiföld?

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.