LX Boutique Hotel**** – Szállás ajánlat Lisszabonban

A fapados járatokkal egyre barátibb árakon lehet repülni a jó öreg Európa bármelyik szegletébe. Ha esetleg Portugália fővárosában keres szállást, tudunk egy jót ajánlani.
LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

Az LX Boutique Hotel**** egyik legfőbb előnye a fekvése. A hotel belvárosban található, ráadásul olyan helyen, amelyet a turisták igen csak kedvelnek. A Chiado, Baixa és a Cris de Sordé kerületek középpontjában található, ez által a város főbb nevezetességei nagyon könnyen elérhetők. Az elérés szó szerinti, mert pár száz méteres távolságon belül két metró állomás is található, a nemzetközi repölőtér autóval húsz perc, ha valaki marad a metrónál, akkor harminc perces utazással érhet ki a reptérre.

LX Boutique Hotel **** négy nyelven beszélő személyzete az autó bérlésben és a reptéri transzferben is tud segíteni.

Mivel a hotel boutique hotel, ezért barátságosabb és kisebb, mint az óriás láncok hatalmas képviselői. Az unalomról szó sem lehet, a szobáknak a kinézete eltérő, nem a megszokott egyformasággal találkozni mindenhol. Így később visszatérve, az újdonság erejével hat a szálló.

Ami azonos a szobákban, hogy kellemes, lágy színeket használtak a bútoroknál, tapétáknál és a berendezéseknél, az uralkodó szín a kék. Így vált egyedi hangulatúvá a szálláshely, ahol a szobáknak az ablakainak a többsége a városra vagy a folyóra néz.

LX Boutique Hotel **** különlegessége az étterme. Aki kedveli a japán konyhát, azt fel fogja dobni az az extra szolgáltatás, ami a délutáni, a szobában felszolgált sushi. Amely szerencsére térítésmentes.

A hotel éttermében a japán konyha remekein kívül elérhetők reggeli idején a környék legjobb pékségeinek a termékei. A reggeli a megszokott európai étkekkel zajlik, svédasztalos formában.

A LX Boutique Hotel**** a boutique jellege miatt csak a szállásra koncentrál, arra, hogy az egyedi szobákban jól érezze magát a vendég. A profil miatt elérhető szolgáltatás a mosoda, ezen felül mivel teljesen a belvárosban található, a jó hangszigetelés is.

Az elhelyezkedés következménye, hogy a belvárosi szórakozó és a legfelkapottabb buli helyek a közelben található, így azok megközelítése és a ”haza” jutás is könnyű.

A hotel szobái a ma megszokott standard felszereléssel rendelkeznek, tehát a szobai légkondicionálás adott. A lapos téve, a számtalan gyerek csatornával szintén alap. A fürdőszobát és a szálláshely a barátságosságát nem is nagyon kell említeni.

Aki családdal érkezik, annak a két éves vagy kisebb gyermeke térítésmentesen használhatja a pótágyat. A 3-12 év közötti korosztály pedig felér ellenében.

További lisszaboni szállások itt.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Six Sense Laamu Resort - Maldív-szigeteki hotel

Six Sense Laamu Resort - Maldív-szigeteki hotel

A magyarok körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Maldív-szigetek.

Ahol minden pillanat a vendégről szól -  Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz szállodájában

Ahol minden pillanat a vendégről szól - Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája az elegáns Lotus Therme Hotel & Spa, ahol biztos, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatunk.

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.