Grand Park Hotel Rovinj***** - A wellness és a fürdőzés paradicsoma

Aki él-hal a fürdőzésért és a wellnessért, annak feltétlenül meg kell szállni a Grand Park Hotel Rovinj-ban*****. Mindjárt ”elmondjuk”, hogy miért.
Grand Park Hotel Rovinj***** Horvátország

Árak és szállásfoglalás itt:

A környékre látogatáskor Rovinj és az óváros a fő vonzerő, de az Isztriai-félsziget legfrissebb szállodája sem rossz látvány, mert a hegy oldalába épült… Az ötcsillagos hotel rövid idő alatt a víz imádók, a wellness rajongók kedvencévé vált, de a pároknak szintén bejön a hely. Az utóbbit szerencsére nem csak a hotel prospektusa és weboldala állítja, hanem a visszajelzések is: a párok tízből, tíz pontra értékelik a helyet!

Térjünk vissza a fürdős, wellness vonalra, amely most a fő csapásirányt jelenti. Kezdésnek ott a recepció, ami mellett közvetlenül egy medence található… A hotel területén lévő medence az év minden szakában használható, a szabadtéren lévő persze csak a megfelelő időjárásban vehető igénybe. A partján napozó ágyak, napernyők, asztalok és ülőalkalmatosságok találhatók.

Mivel a Grand Park Hotel Rovinj***** a tengerparton helyezkedik el, ezért adott a tengerparti fürdőzés. A hotelhez a legközelebb a Mulin található, amely nem csak a Horvátországban megszokott kavicsos parttal rendelkezik, hanem homokos partszakasszal is. A tengerparti strandokból sose elég: a hoteltől pár száz méterre található a Lone, a Balmota és a Sveti Adrija.

Akinek ezek a lehetőségek nem voltak jók, azoknak fel kell kerekedniük, és el kell utazniuk Poreč-be, ahol a helyi akvaparkban lehet igazán csúszdázni. De térjünk vissza a Grand Park Hotel Rovinj-ba*****.

Az ötcsillagos hotel wellness hotelként is megállja a helyét, a kifejezés nem túlzó. A szaunák mellett gőzfürdő, azaz törökfürdő is található. Ez persze nem minden. A nyugati világ okozta zaklatottságot a keleti technikák segítségével lehet viszonylag gyorsan megszüntetni. Ebben nyújthat segítséget a jóga, a hotel wellness részén órákat lehet venni belőle. A jóga oktató mellett személyi edző segítségét is igénybe lehet venni. A masszázsok sorát a megszokott svéd masszázs nyitja, de elérhető a hátat, nyakat és az arcot megcélzó is. S ha valaki a párjával érkezik, az igénybe veheti a páros masszázst. A sort az aroma szoba zárja.

A Grand Park Hotel Rovinj-ban***** a hölgyekre és a hiú urakra is gondoltak, ugyanis számos kozmetikai és szépség kezelés vehető igénybe. A szakemberek az arcot, a nyakat és a testet tudják szebbé és fiatalabbá varázsolni.

A közel kétszáz szobában és a 16 lakosztályban megszálló vendégek száma elérheti a félezer főt. Ők a wellness és a fürdés mellett a Rovinj látnivalóit is megnézhetik, mivel a óváros mindössze 2,5 kilométerre található a szállótól. A tenger kutatóintézet sincs messze, ahol 1100 tengeri élőlényt tartanak nyilván, és kissé régi módi stílusban, de láthatóvá teszik ezeket. Ezt a helyet Akváriumként kell keresni.

Árak és szállásfoglalás itt!

Rovinj további hotelei itt!

További horvátországi szállások pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** – Szállás ajánlat Lisszabonban

Ha Portugália fővárosában keres szállást, tudunk egy jót ajánlani. Ez nem más, mint az LX Boutique Hotel**** Lisszabonban.

Íme a 10 legjobb szállás, amit az Airbnb kínál

A 10 legjobb szállás, amit bárki kibérelhet az Airbnb-n!

Az Airbnb oldalán jó áron bérelhetünk házakat, lakásokat, vagy éppen szobákat.

Six Senses Ninh Van Bay***** - vietnámi hotel, a legszebbek közül - vietnámi nyaralás

Six Senses Ninh Van Bay***** - Tájak, városok, szállások

Bemutatjuk a vietnámi Six Senses Ninh Van Bay***** Hotelt.