Grand Park Hotel Rovinj***** - A wellness és a fürdőzés paradicsoma

Aki él-hal a fürdőzésért és a wellnessért, annak feltétlenül meg kell szállni a Grand Park Hotel Rovinj-ban*****. Mindjárt ”elmondjuk”, hogy miért.
Grand Park Hotel Rovinj***** Horvátország

Árak és szállásfoglalás itt

A környékre látogatáskor Rovinj és az óváros a fő vonzerő, de az Isztriai-félsziget legfrissebb szállodája sem rossz látvány, mert a hegy oldalába épült… Az ötcsillagos hotel rövid idő alatt a víz imádók, a wellness rajongók kedvencévé vált, de a pároknak szintén bejön a hely. Az utóbbit szerencsére nem csak a hotel prospektusa és weboldala állítja, hanem a visszajelzések is: a párok tízből, tíz pontra értékelik a helyet!

Térjünk vissza a fürdős, wellness vonalra, amely most a fő csapásirányt jelenti. Kezdésnek ott a recepció, ami mellett közvetlenül egy medence található… A hotel területén lévő medence az év minden szakában használható, a szabadtéren lévő persze csak a megfelelő időjárásban vehető igénybe. A partján napozó ágyak, napernyők, asztalok és ülőalkalmatosságok találhatók.

Mivel a Grand Park Hotel Rovinj***** a tengerparton helyezkedik el, ezért adott a tengerparti fürdőzés. A hotelhez a legközelebb a Mulin található, amely nem csak a Horvátországban megszokott kavicsos parttal rendelkezik, hanem homokos partszakasszal is. A tengerparti strandokból sose elég: a hoteltől pár száz méterre található a Lone, a Balmota és a Sveti Adrija.

Akinek ezek a lehetőségek nem voltak jók, azoknak fel kell kerekedniük, és el kell utazniuk Poreč-be, ahol a helyi akvaparkban lehet igazán csúszdázni. De térjünk vissza a Grand Park Hotel Rovinj-ba*****.

Az ötcsillagos hotel wellness hotelként is megállja a helyét, a kifejezés nem túlzó. A szaunák mellett gőzfürdő, azaz törökfürdő is található. Ez persze nem minden. A nyugati világ okozta zaklatottságot a keleti technikák segítségével lehet viszonylag gyorsan megszüntetni. Ebben nyújthat segítséget a jóga, a hotel wellness részén órákat lehet venni belőle. A jóga oktató mellett személyi edző segítségét is igénybe lehet venni. A masszázsok sorát a megszokott svéd masszázs nyitja, de elérhető a hátat, nyakat és az arcot megcélzó is. S ha valaki a párjával érkezik, az igénybe veheti a páros masszázst. A sort az aroma szoba zárja.

A Grand Park Hotel Rovinj-ban***** a hölgyekre és a hiú urakra is gondoltak, ugyanis számos kozmetikai és szépség kezelés vehető igénybe. A szakemberek az arcot, a nyakat és a testet tudják szebbé és fiatalabbá varázsolni.

A közel kétszáz szobában és a 16 lakosztályban megszálló vendégek száma elérheti a félezer főt. Ők a wellness és a fürdés mellett a Rovinj látnivalóit is megnézhetik, mivel a óváros mindössze 2,5 kilométerre található a szállótól. A tenger kutatóintézet sincs messze, ahol 1100 tengeri élőlényt tartanak nyilván, és kissé régi módi stílusban, de láthatóvá teszik ezeket. Ezt a helyet Akváriumként kell keresni.

További horvátországi hotelek itt: 

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.

Six Sense Laamu Resort - Maldiv-szigeteki hotel

Six Sense Laamu Resort - Maldiv-szigeteki hotel

A magyarok körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Maldiv-szigetek.

Ahol minden pillanat a vendégről szól -  Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz szállodájában

Ahol minden pillanat a vendégről szól - Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája az elegáns Lotus Therme Hotel & Spa, ahol biztos, hogy nagyszerűen kikapcsolódhatunk.