A friss generációk nyári tábora

A táborozás minden iskolás életében nyárról nyárra alapvető élmény.
A friss generációk nyári tábora - gyerektábor 2024 - tábor 2024 gyerekeknek

Az igazi nagy kaland egy bentlakásos tábor, ahol a csemeték szülők nélkül próbálgathatják szárnyaikat. A PEOPLE TEAM nyaranta több mint 1000, 7–17 éves gyerek számára nyújt egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást.

Kisiskolásoktól a kamaszokig

A PEOPLE TEAM-tábor alkalmat ad arra, hogy a gyerekek rengeteg új élménnyel és nem mellesleg tudással is gazdagodjanak. Már egy kisiskolás is elboldogul egyedül, hiszen a táboroztatók ügyelnek arra, hogy senki ne érezze elveszettnek magát. A felsőtagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó táborokat. A választható témák szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Nem csak az angol a menő

A legtöbb szülő az angol nyelvet választaná, de a gyerekek érdeklődése ennél sokoldalúbb. Sok gyerek festeni vágyik, vagy a világot jelentő deszkákat célozná meg, esetleg fényképeken szeretné megörökíteni a világot. A nagyobbak dokumentálnák az életük minden egyes percét, vámpírregényt írnak, vagy szalontáncosok szeretnének lenni. Egy drón- vagy robotépítő tábor hallatán bármelyik nagyfiú ̸ nagylány szívesen kimozdul otthonról. Egy kis programozásra, 3D grafikára pedig azonnal kapható mindegyikük.

Közösségi élmény

A tábor elsősorban közösségi élmény. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőjének közösen kínálják. A szervezők sokéves tapasztalattal a hátuk mögött ismerik a gyerekek igényeit a kikapcsolódásra. Tudják, melyek azok a rendezvények, versenyek és műsorok, amelyek igazán érdeklik a táborozókat. Tudnak differenciálni a különböző korosztályok között. Mást kínálnak a kicsiknek, és mást a kamaszoknak. Fontos az is, hogy a gyerekek kortársaikkal tölthetnek minőségi időt az iskolán kívül. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul. Ez a gyerekfesztivál olyan programot tud biztosítani a fiatalabb generációnak, amelyet a szülők és a nagyszülők a legjobb szándékkal sem érhetnek el.

További információ a legjobbtaborok.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

A világ leggyönyörűbb tengerpartjai

Íme a világ 10 legszebb strandja

A legszebb strandokat mutatjuk be, amelyeket a Tripadvisor gyűjtött össze.

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An - Vietnám, luxushotel, a világ legjobb hotelei közt

Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** - Vietnám az új Thaiföld?

A turisták kezdik felfedezni Vietnámot. Lehet, hogy Vietnám lesz az új Thaiföld?

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels****

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** – Szálloda Budán, zöldövezetben

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** -t ajánljuk, amennyiben nyugodt, mégis a belvároshoz közeli szállást keresel.