Új párkereső alkalmazás indult LUXX néven (update: már meg is szűnt)

Ilyen az, amikor keveredik a társkeresés (sugardaddy), és a carsharing.
LUXX az új pénzen és kölcsönösségen alapuló társkereső?

A sugardaddy és sugarmommy kereső után egy új szolgáltatás kezd terjedni. A LuxxApp weboldala partnerkereső szolgáltatáson felül carsharing is, így két legyet üthetünk egyszerre. Párt is találunk, akivel egy menő autóval érkezhetünk egy felejhetetlen buliba.

"A tökéletes útitársat keresed?A tökéletes nőt? A tökéletes úriembert, aki álomautójával elvisz a buliba?
Vess véget a hétköznapi hétvégéknek a LUXX-al, az első exkluzív party és carsharing applikációval!"

A társkeresés nem egyszerű manapság, főleg azoknak, akik tehetőségebbek, mint az átlag. A LUXX weboldal (azóta meg is szűnt) az ilyen embereknek, illetve az ilyen emberekkel ismerkedő hölgyek mentsvára lehet. Az oldal egy olyan társkereső, ahol az anyagi dolgok fontosak, és ezt mind a társkereső fél, mind a potenciális partnerei tudják.

A főként férfiak számára nyílt oldalon az urak megadhatják, hogy hol buliznak a városban, a LUXX pedig ajánl számukra olyan hölgyeket, akik szívesen ismerkdnének gazdag és tehetős urakkal. A randipartnerek megbeszélhetik a buli részleteit, majd a carsharing szolgáltatás is életbe lép. Az úriemberek egy menő autóval felveszik a bulizni vágyó hölgyeket és indulhat a felejthetetlen éjszaka, aminek csak a képzelet szabhat határt.

Az oldalra hölgyek is jelentkezhetnek, akiknek minden vágyuk egy tehetősebb úriemberrel úgy bulizni, hogy az este végén ne kelljen az elfogyasztott étel és italba beszállniuk. Ezek a nők a társaságot adják, és ezért elvárják, hogy királynőként bánjanak velük. Lehet hogy a LUXX lesz az új alkalmazás, ahol a királylányok és a tehetős hercegek örök szerelemre találnak? Vannak kétségeink, de hátha igazolja majd az élet ezeket....

Kapcsolódó cikkek

Ezekben segít a futás a szervezetünknek

4 dolog, amiben segít a futás

A rendszeres futásnak kiemelt szerepe van az egészségünk megőrzésében. Mutatjuk, hogy miért is olyan hasznos.

Így támogasd az állatokat

6 dolog, amit te is megtehetsz az állatok védelme érdekében

Mivel védheted az állatokat? A cikkben ehhez adunk remek tippeket.

Trükkök lájkszerzésre

Az influencerek arcátlan trükkjei

A cikkből megtudhatod, hogy milyen trükkök is léteznek a lájkszerzésre, például az Instagramon.