Russian Volume szempilla hosszabbítás

A legtöbb nő számára a szempilla jelenti az éket a sminkelési rutinban, ha a szem nem sugárzik eléggé, nem elég feketék és íveltek a pillák és ez nem nyitja ki a tekintetet, akkor a várva várt magabiztos felállás is a legtöbb esetben odavész. N
Dús szempilla, sugárzó tekintet - a Russian Volume Lashes technika egyedülálló hatása - műszempilla, szempilla hosszabbítás

A legtöbb nő számára a szempilla jelenti az éket a sminkelési rutinban, ha a szem nem sugárzik eléggé, nem elég feketék és íveltek a pillák és ez nem nyitja ki a tekintetet, akkor a várva várt magabiztos felállás is a legtöbb esetben odavész. Nem hiába, az élet minden területén jól tud jönni egy nyílt és kedves tekintet, amely erőt sugároz viselőjéről és amit a formázott, dús pillák csak fokoznak. Legtöbbünknek azonban nem adatik meg, hogy természetes úton legyenek ilyen szempillái, de egy kis rásegítéssel ez is elérhető a Russian Volume szempilla hosszabbításnak köszönhetően.

Miben különbözik a Russian Volume technika a sima szempillasor felhelyezésénél?

A Russian Volume legnagyobb előnye a műszempillák íveltségében és dússágában rejlik. Míg az átlagos szempillaszőrök darabonként 0.20-as vastagsággal rendelkeznek, addig ezzel a technikával 0.0.7-es vastagsággal dolgoznak. Ennek köszönhetően, míg a hagyományos módszerrel egy kisebb volument érhetünk el, addig a Russian módszerrel nagyobb a kontraszt a természetes és kopár pillákhoz képest. Az eredeti pillánkra a könnyedebb súly miatt több termék is felaplikálható, így a 3D,4D,5D,6D szempillák eredményei is sokkal látványosabbá válnak. A felhelyezett összpillák száma szemenként elérheti az 500-zat is, ami nem csak a volume lashes eredményt kölcsönzi, hanem az extrém szempilla hosszát is.

Hogyan történik a felhelyezés és mire kell odafigyelni viselés közben?

A műszempilla megfelelő felhelyezése három dolgon múlik, a jó szakemberen, a minőségi alapanyagokon és a technikán. Jelen esetben a Budapesten üzemelő Zsidró Szalonban dolgozó Joós Mária Márta pontosan ezek az elvek szerint dolgozik a vendégein. Joós Mária Márta az Xtreme Lashes okleveles mester-stylistja, aki a szempilla hosszabbítás egyik legkiválóbb szakembere. A pillák felhelyezésénél nagyon fontos a higiénia és a megfelelő alap, amelyet egy szemkörnyék körüli tisztítással kezd meg a szakértő. Ezután a szemformához igazítva megkezdi a megfelelő ragasztást, ami szinte a legfontosabb eszköz a műveletnél, hiszen a szempilla építés bázisa a ragasztóanyag. Az átlagos termékeknek 48 óra víz-és páramentes övezetre van szüksége, de az Xtreme Lashes módszerrel elegendő csupán 3 óra óvatosság rögtön a felapplikálás után.

A folyamat során károsodhat a saját pilla?

Természetesen nem, hiszen sem a 2 órás felhelyezés során, sem a viselést követő időszakban nem tapasztalhat a vendég negatív végkimenetelt. A Russian Volume Lashes egyedi, pehelykönnyű formái nem nehezítik el a saját, természetes szőrszálakat, a Flex Fusion ragasztó pedig, kíméletes és nem tartalmaz káros anyagokat sem. Az Xtreme Lashes műszempillák 2-4 hét alatt kezdenek el maguktól kihullani az eredeti pillák közül.

A tartós és minőségi műszempilla stylingolásokról a http://muszempillas.hu oldalon lehet bővebben tájékozódni, ahol Joós Mária Márta szakmai ambícióiról is bővebb információk olvashatóak. Személyes konzultációt és szempilla stylingot Budapesten, az Andrássy úti Zsidró Szalonban nyújt kedves jelenlegi és leendő vendégei számára egyaránt. Az időpontfoglalást a +36302411155 számon lehet megtenni és kis idővel később ténylegesen élveni is a Russian Volume eredményeit.

Kapcsolódó cikkek

A legjobb szövet kiválasztása fürdőruhákhoz

A legjobb szövet kiválasztása fürdőruhákhoz

A fürdőruha legjobb anyagának kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell vennie.

Shmile jelentése

Shmile

Az Instagramon egyre több sztár csukott szemmel szerepel a fotóin, mert ma ez a divat. Neve is van: shmile.

A festészet ereje

A művészet ereje

Egyre többen választják a festést, mint a kreativitás egyik remek formáját.