Ékszer, fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, ezüst óra, karóra - Tchibo

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.
Ékszer, fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, ezüst óra, karóra - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ékszer kínálatából válogattunk.Ha a selymes fényű gyöngyök állnak hozzánk közelebb, akkor is pompás szettet kreálhatunk magunknak a webáruházban kapható darabokból! Ródiummal bevont, 925-ös finomságú ezüstből készült gyöngyös függős fülbevalót és beszúrós fülbevalót is találunk a kínálatban, amelyekhez remekül illik a gyöngyös medálos nyaklánc és a gyöngyös karkötő is. Mind a négy ékszer esetén apró cirkónia kövek adnak extra csillogást a gyöngyök lágy felületéhez – ráadásul a függős fülbevaló kétféleképpen is viselhető, hiszen a gyöngyök levehetők róla, amely esetben egyszerű ezüst karikaként viselhetjük majd, a karkötő pedig bármilyen csuklón viselhető, hiszen fokozatmentesen állítható!

A kínálatban 585-ös finomságú sárga aranyból készült ékszereket is találunk, amelyek kifinomult, visszafogottan elegáns darabok akár külön-külön, akár szettben viselve. Az arany fülbevaló karikát formáz, de nem a szokásos módon, hanem a fülcimpára simulva, az arany gyűrű pedig felül kettéválik egy sima és egy csavart ágra. Az arany nyakláncon is ez a két megoldás köszön vissza, hiszen medálja két egymásba kapcsolódó karika, egyik a sima, másik a csavart módon formálva. Mindhárom darab elegáns ajándékdobozban érkezik, ékszertanúsítvánnyal.

Az óra is lehet ékszer – főleg akkor, ha olyan elegáns darabot választunk, mint például a milánói szíjas megoldások: mind a négyzet alakú, ezüst színű modell, mind a kör alakú, szíjában arany és ezüst színt kombináló modell óraszíján állítható csatot találunk, így nagyon könnyen méretre igazíthatjuk őket, emellett minden fontos elem (szíj, óratok, korona, hátlap és csat) nemesacélból készült, az órák számlapját pedig karcálló ásványi üveg borítja. Az óraszíjak szélessége mindkét óránál 16 mm, a készülékek pedig 3 barig vízállók is.

A sima nemesacél óraszíj is lehet elegáns, például ezüst színű női karórán – de az olyan bőrszíjas megoldások is hozzájárulhatnak a kifinomult megjelenéshez, mint a két színben (fekete és szürke) kapható üvegkristályos kerettel díszítettet karóra, vagy a számlapon üvegkristályokkal díszített karóra. Mindegyik órában kvarcszerkezet dolgozik, ami mutatja az órát, percet és a másodpercet is, a nemesacél szíjjal rendelkező esetén külön segédszámlappal a másodpercek számára. Az üvegkristályok a nemesacél szíjas órán is megtalálhatók, a keret széleit díszítve. A bőrszíjas órák 3, a nemesacél szíjas pedig 5 bar nyomásig vízálló, és mindhárom készülékre 3 év garancia is jár.

Kapcsolódó cikkek

Agresszív gyerekek

Mikor a legagresszívebbek a gyerekek?

A Montreal Egyetem kutatóinak vizsgálata megállapította, hogy nem minden gyereknél csökken a kora gyerekkori agresszivitás.

Svájci temetőautomata

A temetőnél elhelyezett gyászautomata kegyeletsértő

Svájcban, a zürichi Sihlfeld-temető előtt nemrégiben egy gyászautomatát helyeztek el. Nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Shmile jelentése

Shmile

Az Instagramon egyre több sztár csukott szemmel szerepel a fotóin, mert ma ez a divat. Neve is van: shmile.