Hogyan néz ki egy igazi kerti parti a barátokkal? Nem maradhatnak ki a jó ételek, italok, pezsgőfürdő és a medence sem!

Szerencsés helyzetben van az, kinek nagy kertje van. Végül is a kert egy nagyszerű hely a pihenésre és kikapcsolódásra. Ha elég nagy, akkor sok mindent elfér benne, hogy élvezetesebbé tehessük az életet. De ne csak magunkra gondoljunk! Szervezzünk összejövetelt családunk és barátaink számára.
Hogyan néz ki egy igazi kerti parti a barátokkal? Nem maradhatnak ki a jó ételek, italok, pezsgőfürdő és a medence sem!

A medence manapság már sok kertben megtalálható

Az úszómedence már nem csak a jómódúbbak kiváltsága; szinte mindenkinek van egy a kertjében. Nem is csoda, hiszen nyáron vágyunk arra a kellemes felfrissülésre, amit egy úszómedence nyújthat. Miért mennénk uszodába, és tolonganánk ott tucatnyi másik emberrel, amikor a saját otthonunkban is megtehetjük?

Mire figyeljünk a medence kiválasztásakor

Amikor új medencébe fektetünk, alaposan át kell gondolnunk, hogy valójában milyet szeretnénk és hová szeretnénk azt elhelyezni.

· Először is keressünk egy helyet a medencének, és gondoljuk át jól a méreteket, elhelyezést. Azt szeretné, ha kényelmesen tudna sétálni a medence körül, és esetleg néhány napozóágyat is szeretne elhelyezni? Erre még a beüzemelés előtt gondolni kell.

· A medence formáját is a helyszínt szem előtt tartva válassza ki.

· Határozza meg a befektetni kívánt pénzügyi keretet. Vegye figyelembe, hogy nem csak egy medencét, hanem egyéb tartozékokat is szükséges beszerezni, például szűrőberendezést, vegyszereket, porszívót, takarófóliát vagy akár napelemes vízmelegítőt.

· Felszíni medencét szeretne, vagy inkább földbe süllyesztettet?

Tippünk: A helyszín kiválasztásakor olyan helyet válasszon, amelyik szélárnyékban van, és ahol a nap nagy részében süt a nap. Gondoljon arra is, hogy a járókelők szeme elől legyen rejtve.

Mit szólna egy pezsgőfürdőhöz is?

Ahhoz, hogy pihenése teljes legyen és teste újjászülethessen, vásároljon egy pezsgőfürdőt és egy úszómedencét is. Használatuk ellazítja, eltereli a gondolatait a gondjairól, a munkáról, regenerálja a testét, ellazítja az izmait és serkenti a vér- és nyirokrendszert. Választhat beltéri és kültéri pezsgőfürdő között.

Milyen fontos tényezőket kell figyelembe venni a pezsgőfürdő kiválasztásakor?

· A pezsgőfürdő méretét nemcsak a tervezett személyek számához, hanem a kertben rendelkezésre álló helyhez is hozzá kell igazítani.

· Milyen alakú legyen?

· Vannak különleges igényei a lég- és hidromasszázs fúvókák számával kapcsolatban?

· Még egy pezsgőfürdő esetében is jó ötlet előre meghatározni egy anyagi korlátot.

Tippünk: Vágyik egy pezsgőfürdőre, de nincs elég pénze a romantikus filmekben és tévéműsorokban látott luxus pezsgőfürdőre? Addig is szerezzen be egy felfújhatót, amely összecsukható, áthelyezhető és könnyen kezelhető. Még egy ilyen pezsgőfürdő is nagyon fényűzően nézhet ki a rendelkezésre álló dekorációk széles választékának köszönhetően.

Kapcsolódó cikkek

Néha látható és félreérthetetlen, olykor rejtőzködő és csendben rombol!

Néha látható és félreérthetetlen, olykor rejtőzködő és csendben rombol!

A vízhálózatot érintő esetleges fennakadások a legtöbbször eléggé nyilvánvalóak.

Fenntartható lakásdekorációk hulladékból

Ne dobjuk a kukába, inkább használjuk fel lakásdekorációnak!

Hogyan lesz valami szemétnek hitt dologból a lakásunk dísze? Hát így!

Kertújító tippek kezdőknek

Kertújító tippek kezdőknek

Nem kell képzett kertésznek lennünk ahhoz, hogy néhány praktika segítségével átalakítsuk az udvart.