A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Nem csak ruhák kaphatók a Tchibo-nál, most épp tárolódoboz, vendégmatrac, olvasólámpa, usb konnektor van a választékban.
Tárolódoboz, vendégmatrac, olvasólámpa, usb konnektor - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunkA tárolódoboz ágyhoz kétféleképpen is használható: az ágyra akasztva, vagy felállítva képes rendezetten tartani a könyveket, távirányítókat, szemüveget, vagyis bármit, amit elalvás előtt még jó, ha a kezünk ügyében tudunk. A nagy rekesz – amelyhez patentgombokkal rögzíthető válaszfal is tartozik – mellett három kisebb rávarrt zseb is rendelkezésre áll, hogy mindennek megtaláljuk a maga helyét. A sötétkék színű, világoskék paszpólokkal ellátott tároló elegáns és praktikus, így biztos jó hasznát vesszük majd a hálóban!

Ha előfordul, hogy szükség van plusz egy ágyra, akkor a dupla vendég matrac segíthet megoldani a helyzetet, ami összehajtva, a huzatával letakarva kényelmes ülőkeként funkcionál rávarrt zsebekkel, kinyitva viszont igazán kényelmes alvófelületet ad, ami nem is csúszik szét a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően! Alsó oldala strapabíró vlies anyagból készült, hosszú élettartamú habszivacs belseje pedig gondoskodik majd a kényelmes pótágyról, amely kisebb helyen akár egy személy részére is jó megoldás lehet félig kinyitott állapotban!

A csíptetős LED-es lámpa a lakás bármely pontján jól használható, hiszen bárhová felcsíptethető, mozgatható lámpakarjával pedig beállítható a legmegfelelőbb pozíció is – ami ráadásul nincs konnektorhoz kötve, hiszen ez az ügyes kis eszköz akkumulátorról működik! A benne található LED fokozatosan állítható világítási funkcióval rendelkezik, amely 25%, 50% és 100%-os erősséggel tudja kibocsájtani a melegfehér fényt. A működtető gombja a csíptető felső oldalán található, míg az alsó oldalakon kímélő bevonatot találunk, nehogy a lámpa megkarcolja a bútorokat.

A konnektor USB-vel és mozgásérzékelős fénnyel nagyon jól jöhet, ha előfordul, hogy felkelünk éjszakánként, hiszen az érzékelő sötétedéskor automatikusan bekapcsol, míg ha mozgást érzékelve kigyullad a fény, akkor az nagyjából 30 másodperc elteltével kapcsol ki. Az érzékelő hatótávolsága nagyjából 3 méter, érzékelési szöge pedig kb 110°-os. Emellett egy USB nyílás is található rajta, így egy konnektorból egyszerre tölthetünk telefont, dughatunk be valamilyen másik elektronikai eszközt, és biztosíthatjuk az éjszakai fényforrást is!

Még több lakberendezési cikk itt!

Kapcsolódó cikkek

Shmile jelentése

Shmile

Az Instagramon egyre több sztár csukott szemmel szerepel a fotóin, mert ma ez a divat. Neve is van: shmile.

5 tipp kutyatulajdonosoknak

5 tipp kutyatulajdonosoknak

Legyél következetes és határozott a szabályokkal.

Ezekben segít a futás a szervezetünknek

4 dolog, amiben segít a futás

A rendszeres futásnak kiemelt szerepe van az egészségünk megőrzésében. Mutatjuk, hogy miért is olyan hasznos.