A legjobb játékok 6 éveseknek

Amikor gyermeke neveléséről van szó, számos különböző játék áll rendelkezésre, az oktatójátékoktól a gyakorlati projektekig.
A legjobb játékok 6 éveseknek

Ilyen például a LEGO Mindstorms Electronics Building Kit. Ez a játékkészlet 30 valódi áramköri alkatrészt és egy illusztrált kézikönyvet tartalmaz. Ez is kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekeket a STEM-tárgyakra tanítsa. A gyerekek megtervezhetik saját áramköreiket, és kísérletezhetnek az eredményekkel.

Egy másik példa a szórakoztató játékra az Organ-izer Mat. Ez a modell 9 puha szervet és tizenkét műanyag csontot és izmot tartalmaz, amelyeket úgy lehet elrendezni, hogy egy teljes emberi testet alkossanak. Egy illusztrált anatómiai könyv és egy használati utasítás is tartozik hozzá. Ez a játék ösztönzi a gyermek kreatív oldalát, miközben megismeri a testét.

A Star Education Flash Cards készlet nagyszerű módja annak, hogy gyermekét felkeltse a tanulás iránti izgalmat. Ezek a kártyák kifejezetten a gyermekek számára készültek, és különböző témaköröket tartalmaznak. Minden készlet négy kártyakészletet tartalmaz, amelyek számos alapismeretet lefednek. Ezek a kártyák valósághű illusztrációkkal és nagy betűtípussal rendelkeznek, és minden kártya fémgyűrűvel van ellátva. A tanulókártyák testre szabhatóak is, így gyermeke játszhat a termék által javasolt játékokkal, vagy készíthet saját játékokat. Ez a játék az egyik alapvető tanulási játék a dobozban.

Egy másik oktatási játék a tudományos készlet. A hat év körüli gyerekek rendkívül kíváncsiak, és gyakran lenyűgözik őket a tudományos kísérletek. A Föld tudományos készlet segítségével a gyerekek 12 különböző kísérleten keresztül fedezhetik fel a Föld elemeit. A gyerekek más gyerekekkel együtt is játszhatnak, ami nagyszerű tanulási élményt jelent. Ez a játék előkelő helyet foglal el a 6 éveseknek szánt legjobb oktatójátékok listáin.

A 6 évesek alapvető oktatási igényein kívül vannak más tényezők is, amelyeket a szülőknek figyelembe kell venniük a játék kiválasztásakor. A szülőknek vásárlás előtt figyelembe kell venniük a biztonságot, a költségeket és a használhatóságot. A szülők számára bölcs döntés olyan játékot vásárolni, amely sokoldalú és tartós.

Ha például gyermeke érdeklődik a kémia tudománya iránt, imádni fogja a National Geographic Magic Chemistry Set-et. Ez a készlet tartalmazza a szükséges vegyszereket, és könnyen érthető módon magyarázza el a tudományos fogalmakat. A készlet olyan szórakoztató tevékenységeket tartalmaz, mint például a vulkán készítése vagy a színes kristályok termesztése.

Az oktató játékok kiválasztásakor fontos, hogy ne feledjük, hogy minden játék oktató jellegű, mert megtanítja a gyerekeket játszani, osztozni, váltogatni és empatikusnak lenni. Azt is fontos megjegyezni, hogy a legjobb játékok azok, amelyek egyszerre tanulságosak és szórakoztatóak. A megfelelő játékok segítik a gyerekeket abban, hogy élethosszig tartó szenvedélyt alakítsanak ki a tanulás iránt, és segíthetnek nekik elérni oktatási céljaikat.

Kapcsolódó cikkek

Minden kislány álma a Reborn baba

Minden kislány álma a Reborn baba

Minden kislány álma a Reborn baba

3 óvodai ágynemű különleges mintával

3 óvodai ágynemű különleges mintával

Ovis ágyneműre van szükséged? Akkor ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár olyan figurás és mintás darabot, amivel garantált lesz a siker!

A legjobb játékok 6 éveseknek

A legjobb játékok 6 éveseknek

Amikor gyermeke neveléséről van szó, számos különböző játék áll rendelkezésre, az oktatójátékoktól a gyakorlati projektekig.