Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Az otthoni edzés főleg azok számára nyújt megoldást, akik szeretnének valamilyen mozgást kipróbálni, de még nincs rutinjuk, ezt pedig mások előtt nem szívesen mutatják be.
Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Akadnak, akiknek nincs idejük, másoknak az anyagi helyzete nem teszi lehetővé a teremben való sportolást. Ez is jelzi, hogy több szempont alapján hozhatjuk meg a döntést, ami az otthoni edzés felé billenti a mérleg nyelvét. Az alábbiak segítségével eldönthetjük, hogy mi melyik típusba tartozunk, illetve milyen lehetőségeink vannak.

Milyen előnyei vannak?

Az otthoni edzéshez nem kell utaznunk, nem kell bérletet vásárolnunk az edzőteremhez. Bármennyit ügyetlenkedhetünk, senki nem néz majd közben. Éppen ezért viselhetünk bármit, ami kényelmes mozgást biztosít. Nem kell cipekedni, munkába edzőcuccal érkezni, majd hurcolászni tovább. Bármit csinálhatunk mozgás közben, ahogy nekünk jólesik. Sorozatnézés, zenehallgatás, nyelvtanulás hangosan… Amit csak szeretnénk.

Milyen lehetőségek közül választhatunk?

Az insportline webáruház kínálatában minden eszközt megtalálunk, ami valaha is felmerülhet sportolás kapcsán. A futópad az egyik legjobb társunk lehet, de szintén remek kardió edző a szobakerékpár, illetve az elliptikus tréner. Ha kisebb gépekben gondolkodunk, a taposógépek, stepperek szintén ideálisak otthonra.

Amennyiben a társas órák érdekelnének, de tömeg nélkül, akkor a jóga-, aerobic kellékek és a pilates kellékek közül is válogathatunk, de egyéb tornához szükséges eszközök is elérhetőek, ilyenek a bordásfalak, trambulinok és crossfit kellékek.

A testépítéshez azonnal azt a képet társítjuk, ahogy hatalmas, izmos férfiak vasakat emelgetnek az edzőteremben. De se férfinak nem kell ehhez lenni, sem terembe menni. A webáruház testépítő kellékek, multifunkciós kondigépek, súlyzók, súlytárcsák, súlyzórudak és kondigépek széles választékával várja az érdeklődőket.

Ha pedig elég bátorságot gyűjtöttünk, akár a kültérre is kimerészkedhetünk,valami újat kipróbálni. Kerékpár, görkorcsolya, kajak vagy akár kültéri fitnesz, minden kiegészítőt megtalálunk, amire szükségünk lehet.

Kapcsolódó cikkek

Frissítő masszázs Hévízen - wellness hétvége a Hotel Palace****-ban, Hévíz egyik legjobb szállodájában

Garantált a felfrissülés a Hotel Palace**** Hévíz masszázsain

A masszázs felüdíti a testet és a lelket is. A Hotel Palace**** szállodában erre is van lehetőségünk.

Leukémia - fókuszban a megelőzés

Leukémia - fókuszban a megelőzés

A második leggyakrabban előforduló gyermekkori daganatos megbetegedés a gyerek leukémia.

Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Nem mindenkinek való a konditermes edzés, éppígy az otthoni mozgás sem.