Garantált a felfrissülés a Hotel Palace**** Hévíz masszázsain

A nyár közeledtével, de valójában bármelyik évszakban fontos lenne, hogy kipihenjük a munka és a hétköznapok fáradalmait. Erre tökéletes megoldás lehet egy hétvége, vagy akár néhány hétköznap a hévízi Hotel Palace**** szállodában, ahol a wellness-szolgáltatások mellett akár egy frissítő masszázsban is részt vehetünk.
Frissítő masszázs Hévízen - wellness hétvége a Hotel Palace****-ban, Hévíz egyik legjobb szállodájában

 

Egy hosszúhétvége, vagy akár egy éjszaka is pihentető lehet egy hotelben, egy csendes, szép városban, távol a munka fáradalmaitól. 

Hévíz nem csak a külföldiek, de a magyar turisták számára is kedvelt helyszín, hiszen olyan, akár egy kis kincsesláda. A gyógytava az egyik legismertebb jellegzetessége, de érdemes ezt úgy kipróbálni, hogy mellette pihentető wellness-kezelésen is részt veszünk a Hotel Palace**** Hévíz szállodában. 

A hotel a frissítő wellness-szolgáltatások, a gasztronómia és a gyógyászati kezelések mellett relaxáló masszázs szolgáltatásokat is nyújt, amire mindenkinek szüksége lenne a stresszes, fárasztó hétköznapok mellett.

 

 

Számos masszázs közül válogathatunk, a svéd masszázstól kezdve a különböző illóolajos kényeztetéseken át egészen az alternatív masszázsok sokaságáig. 

A masszázs minden formája köztudottan lazítja az izmokat, elősegíti a relaxációt, és csökkenti a stressz okozta negatív hatásokat, mint például a fej-, hát-, és a nyakfájást. Válogathatunk az egésztest, vagy résztest masszázsok között, biztosan találunk olyat, ami számunkra a legmegfelelőbb.

Egy relaxáló jakuzzi, délutáni pihenés, élményfürdés között szuper kikapcsolódás, ha beiktatunk egy masszázst, garantáltan nem fogjuk megbánni.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Kiknek javasolt az otthoni edzés?

Nem mindenkinek való a konditermes edzés, éppígy az otthoni mozgás sem.

Frissítő masszázs Hévízen - wellness hétvége a Hotel Palace****-ban, Hévíz egyik legjobb szállodájában

Garantált a felfrissülés a Hotel Palace**** Hévíz masszázsain

A masszázs felüdíti a testet és a lelket is. A Hotel Palace**** szállodában erre is van lehetőségünk.