3 óvodai ágynemű különleges mintával

Hamarosan óvodás lesz a gyermek? Szükség van pár kiegészítőre, amik között az ovis ágyneműk is ott vannak? Akkor bizony itt az ideje, hogy nekilássunk megtalálni a megfelelő méretet és mintát, amelyekre akár otthon is szükség lehet. A lurkókra méretezett típusok között szerencsére rengeteg féle és fajta változat létezik, így beszerezhetünk akár különleges mintás darabot is. Lássuk a legvarázslatosabb textileket!
3 óvodai ágynemű különleges mintával

Hogyan és milyen óvodai ágyneműt érdemes vásárolni?

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy ezek a változatok kisebbek, mint a hagyományos ágyneműk, így ezek között bőven akad mesefigurás, állatos, de még fiús autós verzió is egyaránt. A gyártók rengeteg olyat készítenek, amelyeket a legkisebbek örömmel használnak majd, akár otthon, akár az óvodában. Ezek mind megkönnyítik az életünket, hiszen a puha és kényelmes ágyban a lurkók is sokkal jobban alszanak. Érdemes körbenézni az ovis ágynemű webáruház kínálatában, ahol bizony bőven van választék.

ABC-s ovis ágynemű

A nagyobb gyerekeknek, akik hamarosan iskolába mennek, remek választás lehet az ABC-s kivitel, amelyekben nyugodtan alhatják az igazak álmát. A 100% pamut kivitel alapszíne sárga, amire színes betűket nyomtattak. A méretet tekintve egy 90x140-es paplanhuzatról és egy 40x50-es párnahuzatról van szó. A szettben kapható termék megoldást jelenthet az egységes kinézetre, így a kicsik is sokkal könnyebben tudni fogják, hogy melyik huzat tartozik hozzájuk.

Baby pamut összeállítás

Másik remek választás lehet a színes, kiskutyákkal tűzdelt, vonatos típus, amely akár karácsonyra, akár születésnapra is kiváló meglepetés lehet a gyerkőc számára. A két részes szett egy 90x135-ös paplanhuzatból és egy klasszikus 40x50-es párnahuzatból áll, amely kétoldalas, így még cserélgetni is lehet. A szintén 100% pamutból készült fajta gombos kivitelben kapható, ráadásul jól bírja a mosógépet, ahol 30 fokon bátran tisztítható.

Jégvarázs mesefigurás textil

Ki ne ismerné és szeretné a Jégvarázs című Disney mesét? Bár a legtöbb esetben a kislányok vannak oda érte, bőven akad olyan figura is benne, akiket a fiúk is kedvelhetnek. Elsa, Anna és Olaf varázslatos szereplők, akiknek köszönhetően most az álmok is kalandosak lesznek. A mágikus világba reptető személyeknek hála a mindennapok is a varázslásról szólnak majd. A normál méretben kapható szettben a paplanhuzat 140x200-as, míg a kispárna egy 50x70-es anyagot kapott. A bújtatós kivitel lehetőséget ad arra, hogy a csere is gyorsabban menjen, azonban a paplanhoz így is zippzáras zárás tartozik. Ezt ugyanúgy 30 fokon lehet mosni, mint a fent említett többi ágyneműt.

Összegezve

Bízunk benne, hogy most már könnyebben találtok majd olyan ágyneműhuzatot, amelynek a gyermek is örülni fog. Legyen szó hamarosan iskolába menő lurkókról, esetleg a Jégvarázst kedvelő gyerkőcökről, az ovis ágynemű webáruházában szinte bármit megtalálhattok.

Kapcsolódó cikkek

A legjobb játékok 6 éveseknek

A legjobb játékok 6 éveseknek

Amikor gyermeke neveléséről van szó, számos különböző játék áll rendelkezésre, az oktatójátékoktól a gyakorlati projektekig.

3 óvodai ágynemű különleges mintával

3 óvodai ágynemű különleges mintával

Ovis ágyneműre van szükséged? Akkor ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár olyan figurás és mintás darabot, amivel garantált lesz a siker!

Minden kislány álma a Reborn baba

Minden kislány álma a Reborn baba

Minden kislány álma a Reborn baba