A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.A tárolódoboz ágyhoz kétféleképpen is használható: az ágyra akasztva, vagy felállítva képes rendezetten tartani a könyveket, távirányítókat, szemüveget, vagyis bármit, amit elalvás előtt még jó, ha a kezünk ügyében tudunk. A nagy rekesz – amelyhez patentgombokkal rögzíthető válaszfal is tartozik – mellett három kisebb rávarrt zseb is rendelkezésre áll, hogy mindennek megtaláljuk a maga helyét. A sötétkék színű, világoskék paszpólokkal ellátott tároló elegáns és praktikus, így biztos jó hasznát vesszük majd a hálóban!

Ha előfordul, hogy szükség van plusz egy ágyra, akkor a dupla vendég matrac segíthet megoldani a helyzetet, ami összehajtva, a huzatával letakarva kényelmes ülőkeként funkcionál rávarrt zsebekkel, kinyitva viszont igazán kényelmes alvófelületet ad, ami nem is csúszik szét a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően! Alsó oldala strapabíró vlies anyagból készült, hosszú élettartamú habszivacs belseje pedig gondoskodik majd a kényelmes pótágyról, amely kisebb helyen akár egy személy részére is jó megoldás lehet félig kinyitott állapotban!

A csíptetős LED-es lámpa a lakás bármely pontján jól használható, hiszen bárhová felcsíptethető, mozgatható lámpakarjával pedig beállítható a legmegfelelőbb pozíció is – ami ráadásul nincs konnektorhoz kötve, hiszen ez az ügyes kis eszköz akkumulátorról működik! A benne található LED fokozatosan állítható világítási funkcióval rendelkezik, amely 25%, 50% és 100%-os erősséggel tudja kibocsájtani a melegfehér fényt. A működtető gombja a csíptető felső oldalán található, míg az alsó oldalakon kímélő bevonatot találunk, nehogy a lámpa megkarcolja a bútorokat.

A konnektor USB-vel és mozgásérzékelős fénnyel nagyon jól jöhet, ha előfordul, hogy felkelünk éjszakánként, hiszen az érzékelő sötétedéskor automatikusan bekapcsol, míg ha mozgást érzékelve kigyullad a fény, akkor az nagyjából 30 másodperc elteltével kapcsol ki. Az érzékelő hatótávolsága nagyjából 3 méter, érzékelési szöge pedig kb 110°-os. Emellett egy USB nyílás is található rajta, így egy konnektorból egyszerre tölthetünk telefont, dughatunk be valamilyen másik elektronikai eszközt, és biztosíthatjuk az éjszakai fényforrást is! 

Még több lakberendezési cikk itt!