Google Stadia

Nincs többé szükség konzolokra, vagy nagy teljesítményű számítógépekre, a Stadia egész egyszerűen streamelni fogja a játékokat.
Google Stadia

A Google új vizekre evezett idén legfrissebb fejlesztésével, ami a Google Stadia nevet kapta. Ez a szolgáltatás egy játékstreamer, aminek a lényege, hogy a legújabb játékok egyszerűbb gépeken is futtathatóak legyenek. Ezáltal nem lesz többé szükség konzolokra, vagy nagy teljesítményű számítógépekre, mert a Stadia egész egyszerűen streamelni fogja a játékokat. Mindössze internetkapcsolatra és egy közvetítő eszközre van szükség.

 Hagyományos számítógépen és laptopokon játszva lényegében bármilyen USB-s kontrollerrel irányíthatók lesznek a Stadián keresztül elérhető játékok, de a Google azokra is gondolt, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel, így előálltak egy saját gyártású kontrollerrel, ami a wifinken keresztül csatlakozik majd a keresőóriás szerverein futó szolgáltatáshoz, és így a kiválasztott játékokhoz.

A Google Stadia piacon való megjelenésekor azonnal össze lesz kapcsolva a YouTube-bal, ami szintén óriási potenciált hordoz magával, hiszen nemcsak azt tudjuk megnézni majd, ahogy egy vlogger játszik a legújabb játékokkal, hanem a videó végén megjelenik egy Play gomb, amire kattintva el is indul a játék. A videómegosztóval való kapcsolat a saját gyártású kontrolleren is szemmel látható lesz, mivel azon lesz egy bizonyos Youtube gomb, amivel azonnal streamelhetjük a gameplayünket.

Kapcsolódó cikkek

Svájci temetőautomata

A temetőnél elhelyezett gyászautomata kegyeletsértő

Svájcban, a zürichi Sihlfeld-temető előtt nemrégiben egy gyászautomatát helyeztek el. Nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Shmile jelentése

Shmile

Az Instagramon egyre több sztár csukott szemmel szerepel a fotóin, mert ma ez a divat. Neve is van: shmile.

A festészet ereje

A művészet ereje

Egyre többen választják a festést, mint a kreativitás egyik remek formáját.