« Nyitólap  /  Műsorok  /  Mosolymaraton 2016

Mosolymaraton 2016A hagyomány 2016-ban is folytatódik!

Idén, már december 5-én elstartol a Friss Média jótékonysági akciója, a Mosolymaraton. Két hét a vidámság, a mosoly, az önzetlenség jegyében, a gyermekekért! Legyél részese egy egyedülálló kezdeményezésnek!

Segítsünk együtt az Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakóinak! Felajánlásoddal nemcsak mosolyt varázsolhat a gyermekek arcára, de most akár nyerhetsz is. Kisorsolunk 3 komplett karácsonyfát, amit feldíszítünk a talptól a csúcsig (talp, díszek, fényfüzér), és melyhez adunk 1 kg kézműves Frisss FM-es szaloncukrot is. Egy valakit pedig a karácsonyfán túl, még egy Iphone 7-es telefonnal is megajándékozunk!

Kövesd a Mosolymacik napi kalandjait a Frisss.hu és a Frisss FM Facebook oldalain, ahol néhány édes plüss mackó is gazdára talál majd. Segítsünk együtt, mert adni jó!

Várjuk az új, vagy használt játékokat, plüss állatokat, készségfejlesztő játékokat, sportszereket, kifestőket, ceruzákat, és egyéb tanszer kiegészítőket, valamint a csecsemők számára ruhákat, és babaápolási cikkeket, 3 éves korig.

Az Adományokat Szombathelyen, a Dolgozók útja 1/a-ban fogadjuk, hétköznap 8 és 18, szombaton pedig 8 és 14 óra között!

Mosolymaraton! Két hét vidámság, két hét mosoly, és rengeteg Mosolymaci! Start: december 5, reggel hat óra!

Karácsonyfa és fődíj sorsolás: december 21, reggel 9 óra, Frisss FM!

top 50

top 50

39. HÉT  - szeptember 30

1.

AXWELL & INGROSSO

More Than You Know

2.

PINK

What About Us

3.

CALVIN HARRIS feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN

Feels

facebook

Frisss FM a Facebookon is!

facebook

Időjárás