« Nyitólap  /  Hírek  /  Nyerj 100 liter üzemanyagot

Nyerj 100 liter üzemanyagot

A Frisss FM szemfüles autóstársadalma mindent észrevesz, és mindenről beszámol! Csatlakozz hozzánk te is, és jelentsd, ha bármit látsz útközben! Hívd a stúdiót a 94 506 97 7-es számon, vagy küldj sms-t a 0620 24-77-177-re Minket minden információ érdekel, legyen az úthiba, baleset, traffipax, vagy torolódás! Közlekedési híred most valóban sokat ér! Ugyanis az infót adók közül egy Frisss FM hallgatót, február 24-én, 100 liter üzemanyaggal ajándékozunk meg a Concordia benzinkút jóvoltából!

Tankolj rendszeresen a Concordiánál! Így nemcsak az autód jár jobban, de a pénztárcád is! Próbáld ki a teljesítménynövelő, égésjavító, és dermedéspont csökkentő adalékkal ellátott üzemanyagainkat, és nem lesz problémád a hidegindítással! Concordia benzinkút Szombathelyen, Körmenden, Pápán, Toronyban, Győrben, és Ménfőcsanakon is.

Vezess óvatosan és segítsünk együtt a Frisss FM autós közösségének! Ráadásul most egy közlekedési infóval 100 liter üzemanyagot is nyerhetsz, amit a Concordia Szombathelyi, Söptei úti benzinkútján válthatsz be bármilyen adalékolt üzemanyagra!

Frisss FM! Mi játsszuk a slágereket!

top 50

top 50

13. HÉT  - április 1.

1.

SIA

Never Give Up

2.

ED SHEERAN

Shape Of You

3.

BURAK YETER feat. DANELLE SANDOVAL

Tuesday

facebook

Frisss FM a Facebookon is!

facebook

Időjárás