« Nyitólap  /  Hírek  /  Kávé hét a Frisss FM-en!

Kávé hét a Frisss FM-en!Rengeteg kávé, és napi 10 ezer forint értékű kávéutalvány a kávé héten!

Mi a Frisss FM-nél, odavagyunk a jó kávéért! Ezrét a szeptember 19, és 23. között, megtartjuk az első szombathelyi kávé hetet! Most mindent megtudhatsz a világ egyik legkedveltebb italáról, a kávéról. Lesznek kávés sztorik, hallhatsz majd különleges kávés italokról, és az édesszájúaknak elárulunk néhány kávés desszert receptjét is. Sőt! Amíg mi kávézunk, addig majd a Frisss FM hallgatói döntik el, hogy milyen zene szóljon a rádióban.

Ha szeretnéd, hogy a te Frisss FM-es kedvencedet is lejátsszuk, akkor küld el sms-ben, a 0620 24-77-177 –re, hogy melyik dal szóljon a kávészünetben! Hallgatóink adásban is elmondhatják, hogy mi a kedvenc zenéjük, valaki pedig, a 15:40-es sorsoláson, egy 10 ezer forint értékű kávéutalványt nyer, a Family Centerbe található Coffeeshop Company jóvoltából. Ha szereted az erős feketét, a hosszút, a habosat, a tejeset, vagy akár a latte-t, akkor ezt őrölten szeretni fogod. Hallgass minket, és döntsd el, hogy mi szóljon óránként a Kávészünetben, így annyi kávét nyerhetsz, hogy akár minket is meghívhatsz egy csésze feketére. Frisss FM! Mi játsszuk a slágereket!

Játékinfó:

  • Szeptember 15, és 23. között, küldd el sms-ben, hogy melyik a kedvenc dalod a Frisss FM-en hallott zenék közül. SMS számunk, 0620 24-77-177!
  • Egy hallgató, egy számról, több sms-t is küldhet!
  • Egy hallgatótól, csak egy az egy számról érkező üzeneteket fogadjuk el!
  • Egy üzenetben, csak egy dal szerepeljen!
  • A játék napi sorsolásán, minden üzenet rész vesz, nemcsak azoké, akik adásba is kerülnek!
  • Sorsolás 15:40-kor!
top 50

top 50

39. HÉT  - szeptember 30

1.

AXWELL & INGROSSO

More Than You Know

2.

PINK

What About Us

3.

CALVIN HARRIS feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN

Feels

facebook

Frisss FM a Facebookon is!

facebook

Időjárás