« Nyitólap  /  Hírek  /  2 sláger = 2 belépő, a Sonnentherme élményfürdőbe!

2 sláger = 2 belépő, a Sonnentherme élményfürdőbe!Augusztus 21, és 25. között!

Még nincs vége a nyárnak! Ezért a Frisss FM-en 2 slágerrel, 2 belépőt nyerhetsz a Sonnentherme élményfürdőbe, Lutzmannsburgba! Csak hallgasd Szombathely nyári zenei válogatását, és ha egy előadótól, kettő dalt játsszunk, akkor küldd el az előadó nevét a 06 20 24-77-177 –es számunkra. Minél több duplázót írsz meg nekünk, annál könnyebben lehet a tied a páros belépő a Sonnenthreme élményfürdőbe! Sorsolás augusztus 21, és 25. között, naponta 17 órakor!

A Sonnenthermében, a legkisebbek vannak a középpontban! Kaland és kikapcsolódás a piciknek és nagyoknak a lutzmannsburg-i élményfürdőben! Legyen szó babaúszásról, babaszaunáról, babamasszázsról, a jókedv garantált, a babáknak és a szülőknek egyaránt!  A nagyobbakat több mint 800 méter csúszda és megannyi élmény várja. Látogasson el Ön és családja is Ausztria vezető baba- és gyermek élményfürdőjébe, a Sonnenthermébe! Felejthetetlen pillanatok, melyekben a kicsi óráról órára fedezheti fel a világot! További infók: www.sonnentherme.at!

Használd ki a nyár minden pillanatát, és nyerd meg 2 slágerrel, a 2 belépőt, Lutzmannburgba! Frisss FM! Mi játsszuk a slágereket!

top 50

top 50

39. HÉT  - szeptember 30

1.

AXWELL & INGROSSO

More Than You Know

2.

PINK

What About Us

3.

CALVIN HARRIS feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN

Feels

facebook

Frisss FM a Facebookon is!

facebook

Időjárás